Ana Sayfa Güncel, Manşetler, Siyaset 5 Eylül 2016 1952 Görüntüleme

Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantıları Başladı

Beykoz Belediyesi Meclisi Eylül Ayı birinci birleşimi, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşti.

Eylül ayının ilk toplantısında, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün açılışı, Zabıta Teşkilatı’nın 190. Kuruluş yıldönümüyle ilgili olarak iyi dilek temennilerinde bulunuldu.

MECLİS_5

Mecliste öncelikli olarak 15.Temmuz.2016 ve 19.Temmuz.2016 tarihli tutanakları gündeme alınarak oy birliğiyle kabul edildi. Gündem maddeleri görüşülerek komisyonlara havalesi yapıldı. Ardından gündem dışı verilen teklifler görüşülerek ilgili komisyonlara gönderildi.

MECLİS_4

Meclise sunulan ve oy birliğiyle kabul edilerek, ilgili komisyona gönderilen teklifler:

Kardeş Şehir Kars İli Selim İlçesine Selim Kültür Merkezi yapılması hakkındaki Fen İşleri Müdürlüğü’nün teklifi ve Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 (bir) adet Kombi 4+1 aracın alınması hakkındaki Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün teklifi, Plan ve Bütçe Komisyonu’na gönderildi.

MECLİS_3

Yedek Parça Bakım Onarımı hakkındaki Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün teklifi ve Araç Kiralama hakkındaki Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün teklifi ise Hukuk Komisyonu’na sevk edildi.

Gündemde Olmayan Müdürlük Teklifleri olan; Yıllara Sâri İşlere ait Meclis Onayı hakkındaki Zabıta Müdürlüğünün teklifi, Hukuk Komisyonu’na, Makedonya’ya Yardım Kampanyasına katılım hakkındaki Özel Kalem Müdürlüğünün teklifi ise Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

MECLİS_2

Gündem dışı söz alan CHP Grubu tarafından verilen önergeler, mecliste görüşülmek üzere oy birliğiyle kabul edildi.

Bu önergeler, Alibahadır Mahallesi’ne gidiş yönündeki yolun açık olduğu Riva istikametinde ise dönüş yolunun bulunmadığı, bu nedenle köprü yollarında trafiğin tehlikeye girdiğini belirten, Elmalı Mahallesi’nde geliş yönünün kapalı olmasından dolayı trafikte aksamalara yol açtığını ifade eden ve Çavuşbaşı Elmalı Barajı’nda çalışan hafriyat kamyonlarından sıvı atık malzemelerinin yollara dökülmesinden dolayı sıkıntıların yaşandığını belirten önergeler mecliste görüşülecek.

MECLİS_1

Ayrıca CHP Grubu tarafından verilen, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi’nde, 30-35 tane köpeğe bir villada bakıldığını, mahalle sakinlerinin bu durumdan rahatsız olduğunu belirten önergeyle Beykoz’a anaokulu yapılması ve uyuşturucu bağımlıları için bir rehabilitasyon merkezinin kurulmasını belirten önerge de mecliste görüşülmek üzere oy birliğiyle kabul edildi.

Bir sonraki meclis toplantısı 7 Eylül 2016 Çarşamba günü saat 10:00’da yapılacak.

MECLİS

Kaynak: Beykoz Belediyesi Basın Bürosu

İlginizi çekebilir

BEYMEZ’den Meclis Ziyareti!…

BEYMEZ’den Meclis Ziyareti!…

Kavacık Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. Tonoğlu Plaza No: 3/4 - +90 532 387 73 79 - BEYKOZ - İSTANBUL

Tema Tasarım | AnatoliaWeb