Ana Sayfa Güncel, Manşetler, Siyaset 28 Ekim 2013 2116 Görüntüleme

2300 Beykozlu Tapularına Kavuşuyor

Beykoz Belediyesi’nin İstanbul Belediyesi’nden devraldığı arazilerin ilçe sakinlerine satış işlemleri başlatıldı, 2 bin 300 Beykozlu tapusuna kavuşuyor.

İBB parsellerinin Beykoz Belediyesi’ne takas yoluyla devredilen 197 adet parselin hak sahiplerine satış işlemi için 2 bin 300 Beykozlu başvurularını yapmaya başladı.

Beykoz Belediye Emlak İstimlâk Müdürlüğü tarafından yürütülen satış ve tapu işlemleri için başvuru süresi 16 Kasım 2013 tarihine kadar devam edecek.

Tapu sevincini Beykozlularla paylaşan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz’da şimdiye kadar yürütülen en kapsamlı tapu çalışmasının meyvesini almanın kıvancını yaşadıklarını ifade ederek, “İBB’den takas yoluyla devraldığımız arazileri hak sahibi vatandaşlarımıza satış işlemini başlatmış bulunuyoruz. Beykoz için bir devrim olan bu hizmetle, söz verdiğimiz mülkiyet sorununun çözümü noktasında yeni bir adım atmış oluyoruz. Tapularına kavuşturduğumuz 2 bin 300 Beykozlu’ya sevinçlerini tek tek paylaşıyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: Beykoz Belediyesi Basın Bürosu

 

Kavacık Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. Tonoğlu Plaza No: 3/4 - +90 532 387 73 79 - BEYKOZ - İSTANBUL

Tema Tasarım | AnatoliaWeb